Saltar apartados

Matrícula SICUE

Tràmits a seguir per a sol·licitar una plaça d'intercanvi SICUE i matricular-se de les assignatures que es van a cursar en l'intercanvi.

  • Sobre el mes de febrer se sol·licita les places d'intercanvi a través de Campus virtual per al curs següent.
  • Si et concedeixen la plaça, s'ha d'emplenar l'Acord acadèmic (signat pel coordinador i Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant), on apareixeran les assignatures que cursaràs en la Universitat de destinació i que et reconeixerem ací. Una còpia d'aquest Acord l'has de lliurar a la Secretaria de Filosofia i Lletres.
  • Et matricularàs en la Universitat d'Alacant en el termini corresponent, tant de les assignatures obligatòries, troncals o optatives que et van a convalidar mitjançant l'intercanvi SICUE, així com d'aquelles que cursaràs en la Universitat d'Alacant.
  • Les assignatures que vages a cursar en l'intercanvi com a optatives de mobilitat o lliure elecció, serà la Secretaria qui et matricule d'elles a partir de l'Acord acadèmic que hages emplenat.
  • Una vegada que t'incorpores en la Universitat de destinació, el coordinador d'estudis i Degà d'aquella Universitat han de signar l'Acord acadèmic i ho hauràs de remetre a la Secretaria de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant.Facultat de Filosofia i Lletres Oficina de mobilitat


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9381

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464