Saltar apartados

AMPLIACIÓ TERMINI PER A l'ACREDITACIÓ NIVELL B1 D'IDIOMA ESTRANGER I SUPERACIÓ DEL TFG

Tenint en consideració que:

1. La Universitat d'Alacant exigeix acreditar almenys un nivell B1 de llengua estrangera a través de diferents modalitats acciones, per a poder superar l'assignatura TFG.


2. En el present curs acadèmic, amb la declaració de l'estat d'alarma a causa de la COVID-19 s'han vist suspeses tant la docència d'idiomes en diverses institucions públiques i privades, com la convocatòria d'exàmens oficials de nivell.

3. La Universitat d'Alacant ha realitzat un esforç considerable perquè els estudiants pogueren tenir la possibilitat d'acreditar el nivell d'idioma anglès mitjançant una prova interna, per als efectes de superar el TFG.

4. És cert que per a altres idiomes estrangers no ha existit aqueixa possibilitat interna en la Universitat d'Alacant i d'altra banda, alguns estudiants es van quedar amb cursos iniciats en entitats externes a la UA que es van veure suspesos i no han pogut acreditar el nivell en la prova realitzada al juny.


Es resol que als estudiants amb el TFG superat en el curs 2019-2020 però amb la incompatibilitat per l'acreditació d'idioma estranger,se'ls podrà qualificar amb la nota obtinguda en la convocatòria en què ho van superar, sempre que presenten l'acreditació de l'idioma estranger abans del 22 de desembre de 2020.

 

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464