Saltar apartados

Docència en la Facultat

Avui dia són moltes les disciplines i àrees de coneixement (antropologia, sociologia, psicologia, lingüística, literatura, llengua, història, geografia, arquitectura, etc.) que, bé de forma transversal o troncal, aborden en les seues assignatures temes vinculats amb el gènere i la dona des de diverses metodologies i enfocaments tant teòrics com pràctics. 

El II Pla d'Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes de la Universitat d'Alacant (2014-2016) inclou entre els seus objectius "Integrar la perspectiva de gènere en la docència universitaria", que es concreta en diverses accions, de les quals caldria destacar: "Impulsar la inclusió, tant de forma específica com a transversal, del significat i abast de la igualtat de dones i homes en els continguts competències dels plans d'estudi de grau i postgrau de la UA" (pàg. 33).

Aquest espai té com a finalitat mostrar a la comunitat universitària les assignatures que en els estudis de Grau i Màster de la Facultat de Filosofia i Lletres (2014-2015) incorporen la perspectiva de gènere. 

 

ESTUDIS: Màster Universitari en Estudis Literaris

Assignatures:

 

ESTUDIS: Màster Universitari en Història i Identitats en el Mediterrani Occidental (Segles XV-XIX)

 Assignatura:

 

ESTUDIS: Grau en Estudis Àrabs i Islàmics

Assignatura:

 

ESTUDIS: Grau en Estudis Francesos

Assignatura:

 

ESTUDIS: Grau en Història

Assignatura:

 

Aquesta secció s'anirà actualitzant amb la informació (continguts específics i transversals amb perspectiva de gènere) i dades (nom d'assignatura) que el professorat de la Factultat ens remeta.

 

Comissió d'Igualtat - Observatori


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464