Saltar apartados

graus tutors i sessions curs 2019-20

Grau en Espanyol: Llengua i Literatures

Tutors/as de la titulació: Curs 1º i 2º, Alberto Rodríguez Lifante
Tutors/as de la titulació: Curs 3º i 4º, Benito García Valero

 

Text de presentació

Som Alberto Rodríguez i Benito Elías García, els vostres tutors PAT durant el present curs acadèmic. Ja sabeu que podeu acudir a nosaltres davant qualsevol dificultat que trobeu al llarg de la vostra realització del Grau en aquesta Universitat. La nostra labor és facilitar-vos el camí durant el procés d'aprenentatge i ajudar-vos en els moments més complicats, així com orientar-vos en la vostra vida acadèmica. Us desitgem un bon començament de curs.

¡Compteu amb nosaltres!

Salutacions cordials

Benito García Valero

 

Alberto Rodríguez Lifante

 

 

Tutories d'atenció PAT -

- Alberto Rodríguez Lifante:

- Benito Elías García Valero:

 

Tutor/a estudiant:

Irene Soler Porta


Sessions grupals:

 

Grau en Estudis Àrabs i Islàmics

Tutors/as de la titulació: Isaac Donoso Jiménez

 

Text de presentació

En nom de tots els membres de l'Àrea d'Estudis Àrabs i Islàmics done la benvinguda als nous alumnes matriculats per al curs acadèmic 2019-20 i salutació als quals continuen estudis.

Com sabeu, la Universitat d'Alacant compta amb un programa d'acció tutorial (PAT) per a orientar, assessorar, informar i ajudar als estudiants de nou ingrés en la seua incorporació a la vida acadèmica i universitària. El programa està obert al conjunt d'estudiants de cada grau acadèmic, en tots els seus cursos, en matèries que van des de la gestió de l'expedient i l'administració acadèmica, fins a tècniques d'estudis en èpoques d'exàmens, orientació laboral, i contingències que puguen sorgir al llarg de la carrera acadèmica dels nostres estudiants.

El PAT és un assessorament voluntari posat al servei dels estudiants del Grau d'Estudis Àrabs i Islàmics, amb un horari de tutories específic, al que podeu acudir informant per correu electrònic per a qualsevol consulta. Igualment, al llarg de l'any realitzarem quatre reunions grupales per a debatre, en dates assenyalades, estratègies i habilitats per a enfrontar-se al dia a dia en la vostra carrera universitària.

En fi, per a qualsevol pregunta relacionada amb la vostra activitat com a alumnes d'estudis superiors no dubteu a posar-vos en contacte amb mi, o a acudir a tutories o sessions programades al llarg de l'any.

 

Molta sort a tots.

 

Tutories d'atenció PAT :

 

 

Tutor/a estudiant:

Dídac Llinares Conesa


Sessions grupales:


 

 

Grau en Estudis Francesos

Tutors/as de la titulació: Elena Sandakova

Text de presentació

¡Assessorament i suport a l'estudiant des del primer dia fins a la finalització de la carrera!

Fa uns 20 anys vaig iniciar la carrera en Estudis Francesos i en graduar-me vaig comprendre que aqueixos cinc anys van ser els millors en la meua joventut. La vida estudiantil no repetirà més, per aquest motiu calga viure-la comme il faut. Fins ara han quedat gravades en la meua memòria les paraules d'una professora que va dir: "Si alguna cosa és inevitable, treu-li el màxim profit".

Us recomane que aprofiteu cada activitat que tingueu durant el vostre recorregut acadèmic: classes, deures, pràctiques, treballs col·lectius, exposés, controls, exàmens, conferències, tutories, treballs de finalització de grau, etc. He tingut l'honor de ser nomenada tutora del Programa d'Acció Tutorial (PAT) en el Grau d'Estudis Francesos, per a poder orientar-vos, ser vostra interlocutora amb els professors, compartir la meua experiència acadèmica i fer que la vostra tinga el millor rendiment.

En la titulació "Estudis Francesos" som una família, i al no ser molts estudiants tractem d'estar el més units possible. La millor forma de mantenir aquesta unió és veure'ns regularment tots junts i/o individualment:


¡Us anime a participar en aquesta acció universitària i ser part de la nostra família!

 

Prof. Dra. Elena Sandakova

Tutora del PAT del Grau d'Estudis Francesos

 

Tutories d'atenció PAT:

Sessions grupals :

Tutor/a estudiant:

Azucena Ortiz García

 

Grau en Estudis Anglesos

Tutors/as de la titulació:
Eva María Llorens Simón

José Antonio Sánchez Fajardo

Remedios Perni Llorente

 

Text de presentació

El meu nom és Eva Llorens i seré la vostra tutora PAT (Programa d'Acció Tutorial) al llarg del curs. A més, també sóc Coordinadora de Mobilitat per a algunes destinacions i dirigisc el programa de radi en llengua anglesa Frequency Motions (FM).

 

El meu objectiu és que aprofiteu al màxim vostra estada en la UA, de manera que les classes i la pròpia vida en la Facultat de Filosofia i Lletres us òbriguen les portes al món acadèmic, l'esfera professional i tots aquells àmbits que puguen aportar enriquiment i valor al vostre dia a dia present i futur. En aqueix sentit, la meua intenció és oferir no solament informació i recomanacions, sinó també suport i motivació per a convertir els vostres anys universitaris en experiències positives i impulsores. Així doncs i amb el respatler del Departament d'Estudis Anglesos i de la pròpia Universitat d'Alacant, tinc el ferm propòsit de trobar-vos en les aules i fora d'elles, com a estudiants i com a professionals qualificats i perfectament formats per a una societat que us necessita.

 

A aqueix respecte, us faré arribar convocatòries sobre beques, informació relativa a oposicions, dades referides a la pròpia UA, detalls sobre congressos i esdeveniments, ofertes de treball, intercanvis lingüístics, anècdotes i tot allò que us puga resultar d'interès. Igualment, intentaré respondre als vostres dubtes de manera que els comentaris arriben a la majoria de vosaltres, tot açò amb la finalitat de propiciar un marc informatiu el més ric possible.

 

En definitiva, em trobareu en diferents trajectes pel Campus, abans i després de les classes que impartisc, en el meu despatx durant l'atenció tutorial i també virtualment a través del grup de Facebook 'UAmotions'. La idea és que pugueu contactar amb mi de la forma més ràpida i propera possible, doncs les vostres obligacions quotidianes us mantindran bastant ocupats. En qualsevol cas, escriviu-me o cerqueu-me i em posaré en contacte amb vosaltres al més prompte possible. Sou molts, però distribuiré el temps de la forma més equitativa possible, sempre amb la promesa de contestar quan tinga un moment. CU!

 

Una salutació. Eva.


Tutories d'atenció PAT:

 

 

Tutor/a estudiant:

Paula Asensi Camarasa

 


Sessions grupals:

 

Grau en Filologia Catalana

Tutors/as de la titulació: Sandra Montserrat Buendía

Text de presentació

Sóc Sandra Montserrat, professora del Departament de Filologia Catalana de la Universitat d'Alacant. Durant aquest curs 2019-20 seré la professora-tutora dels estudis de Grau de Filologia Catalana. Per assolir aquesta taverna m'ajudarà l'alumne-tutor Jesús-Àngel Velasco, de 4t curs. Com sabeu, el Pla d'Acció Tutorial (PAT) és un servei que la Universitat d'Alacant posa a la vostra disposició perquè rebeu assessorament i orientació al llarg de la vostra vida acadèmica. Com que és un servei, no implica obligatorietat, però us el recomanem per a resoldre qualsevol dubte o problema que s'us presente durant la vostra estada a la Universitat. Per tant, estem a la vostra disposició per solucionar qualsevol qüestió sobre els vostres estudis (beques, estades a l'estranger, tècniques d'estudi, itineraris acadèmics, eixides professionals, problemes concrets amb assignatures, etc.).

El meu horari d'atenció individual a l'alumnat de Filologia Catalana és dimarts de 12 a 14h per a tots dues quadrimestres. En aquestes tutories, podeu plantejar qüestions personals que us afecten individualment.

A banda d'aquest horari, vigent durant tot el curs, hi ha quatre tutories de grup en què tractarem diversos tems d'interès per a tot l'alumnat, no exclusius d'algú en concret:


Seriosa força interessant que agregàreu el perfil de Facebook del pla tutorial de Filologia Catalana (aquest n'és l'enllaç https://www.facebook.com/groups/496627860440541/?fref=ts), perquè l'utilitzarem com a plataforma d'informació, de manera que podreu estar al corrent, amb un sol clic, de tota l'actualitat acadèmica.

També us podeu posar en contacte amb el meu mitjançant el correu electrònic:

montserrat.sandra5@gmail.com

 

 

Tutories d'atenció PAT:

 

 

Tutor/a estudiant:

Clara Gosp Sendra

 

Sessions grupales:

 

Grau en Geografia i Ordenació del Territori

Tutors/as de la titulació: Carlos Cortés Samper

 

Text de presentació

Perquè la vida universitària no acaba en l'aula, el Programa d'Acció Tutorial és una eina pensada per a proporcionar-te suport i assessorament al llarg de la teua carrera universitària.

El meu nom és Xavier Amat i sóc tutor docent del PAT en Geografia i Ordenació del Territori. Em pots trobar en el Departament de Geografia Humana, dins dels horaris de tutories previstos (dimecres de 12 a 14 hores) i fora del mateix, davant qualsevol necessitat relacionada amb el teu dia a dia universitari.

Al costat de l'estudiant tutor Gabriel Ortega, el nostre propòsit per al curs 2019/20 és mantenir una comunicació directa i personalitzada amb tot l'alumnat del grau, per al que es desenvoluparan diverses activitats individuals i grupals al llarg del curs acadèmic. L'objectiu és el de poder orientar davant les diferents dificultats i propostes que puguen sorgir, així com organitzar activitats generalistes i temàtiques orientades a canalitzar les teues inquietuds curriculars i professionals.

 

Tutories d'atenció PAT :

 


Tutor/a estudiant:

Gabriel Ortega Díaz

 

Sessions grupales:

 

Grau en Història

Tutors/as de la titulació:
Leonardo Soler Milla
Juan Carlos Olivares
Antonio Carrasco Rodríguez

 

Tutories d'atenció PAT:

 

Tutor/a estudiant:

Raúl Mollá Vidal

 

Text de presentació

Els tutors PAT del Grau en Història estarem a la vostra disposició en el nostre despatx durant el present curs, per a ajudar-vos a solucionar qualsevol problema acadèmic o d'un altre tipus relacionat amb la vostra estada en la Universitat. També podreu plantejar-nos dubtes o queixes sobre qualsevol aspecte de la docència o de l'organització acadèmica.
Heu de saber que els tutors estem obligats a guardar confidencialitat sobre els assumptes que se'ns confien. No dubteu a comptar amb nosaltres.

 

Sessions grupales:

 

Grau en Humanitats

Tutors/as de la titulació: Francisco Consuegra Panaligán

Text de presentació

Estimad@s estudiants,

Sóc Fco. Javier Consuegra, professor d'Història de l'Art i també el vostre tutor PAT (Programa d'Acció Tutorial). M'agradaria, en primer lloc, donar-vos la benvinguda a aquest curs 2019-20 i desitjar-vos el millor en el vostre pas per la universitat.

Com a professor-tutor, em pose a la vostra disposició per a prestar-vos ajuda en les dificultats que se us plantegen. El PAT tracta d'implementar possibles solucions als diferents problemes que us puguen sorgir en l'àmbit acadèmic, així com proporcionar-vos informació sobre el nostre Grau i aclarir els dubtes que pugueu tenir en el desenvolupament dels vostres estudis:

- Explicació del pla d'estudis i de la normativa universitària.

- Beques.

- Mobilitat internacional

- Pràctiques pre-professionals.

- Eixides professionals de la titulació.

Per a donar curs a la seua aplicació, s'organitzaran sessions grupales per al tractament de temes del vostre interès, a més de comptar amb una atenció més personalitzada a través del meu horari de tutories presencials, a les quals podreu assistir els dimecres, de 12 a 14 hores, o de caràcter virtual en la meua adreça quico.consuegra@ua.es

 

A més, el PAT per a Humanitats compta amb el suport de l'alumna-tutora Lola Vidal Verdú amb la qual podreu contactar a través del seu correu lvv18@alu.ua.es per a comunicar-li qualsevol qüestió o problemàtica.

 

Una salutació

Quico Consuegra Panaligan

Tutories d'atenció PAT:

 

 

Tutor/a estudiant:

Lola Vidal Vurdú


Sessions grupals:

 

 

Grau en Traducció i Interpretació

Alemany

Tutors/as de la titulació: Elena Serrano Bertos

 

Text de presentació

Benvolguts/as alumnes/as:

Em dic Elena Serrano, sóc professora del Grau en Traducció i Interpretació en l'àrea d'alemany i tutora del Pla d'Acció Tutorial (PAT) dels alumnes d'aquesta especialitat. Durant el present curs 2019-20 estaré a la vostra disposició, en el marc del programa PAT de la Universitat d'Alacant, per a assessorar-vos i orientar-vos en l'àmbit acadèmic i professional sempre que ho necessiteu. A més de les tutories virtuals i presencials, on us atendré de forma individualitzada, al llarg del curs celebrarem quatre sessions grupales en les quals us reunirem als alumnes de les tres especialitats per a tractar diferents temes d'interès relacionats amb la traducció (pla d'estudis i itineraris del Grau en Traducció i Interpretació de la Universitat d'Alacant, eixides professionals, etc.).

Us desitge un feliç i fructífer any acadèmic i quede a la vostra disposició per a atendre les vostres consultes i suggeriments.

Una cordial salutació,

Elena Serrano

Tutories d'atenció PAT:

 

Tutor/a estudiant:

Amparo Chamorro Fruits

 

Sessions grupals:


 

Francès

Tutors/as de la titulació: Iván Martínez Blasco

 

Tutories d'atenció PAT:

Tutor/a estudiant:

Erika Dacci

 

Sessions grupals:

 

Anglès

Tutors/as de la titulació:
Carla Botella Tejera

Lorraine Kerslake Young (recolze en labors de l'equip PAT)

 

Text de presentació

¡Hola a tots/as!

 

El meu nom és Carla Botella i sóc la tutora PAT del Grau en Traducció i Interpretació d'anglès. Amb aquest missatge vull donar-vos la benvinguda a la Universitat d'Alacant i dir-vos que estic a la vostra disposició per a qualsevol tipus d'orientació o assessorament acadèmic o si us sorgeixen problemes que no podeu resoldre en alguna de les vostres assignatures. A més de les tutories individuals, en col·laboració amb els altres tutors d'alemany i francès, així com amb la d'altres alumnes i companys, organitzarem sessions grupals que tractaran de respondre als interessos i inquietuds de l'alumnat del nostre Grau. També contáis amb l'ajuda de les alumnes PAR de 4º , María i Bibiana, que estan totalment a la vostra disposició si voleu consultar-los alguna cosa. Us desitge un estupend curs acadèmic i estem en contacte.

 


Tutories d'atenció PAT:

 

Tutor/a estudiant:

María Lloret Ivorra

 

Sessions grupals:

 

Grau en Turisme

Tutors/as de la titulació:
Ana Espinosa Seguí

Xavier Amat

Elisa Trinidad Rico Cánovas

María Teresa Riquelme

 

Text de presentació

Benvolguts/as alumnes/as del Grau de Turisme:
Sóc Ana Espinosa Seguí, professora de Geografia del Turisme i tutora del Programa d'Acció Tutorial del Grau en Turisme en el curs 2019-20.
El programa PAT us va a ajudar amb gran part dels dubtes que teniu a l'inici i durant el transcurs de la vostra vida acadèmica. L'objectiu d'aquest programa és fer-vos més accessibles els serveis i les infraestructures que us ofereixen la vostra Universitat i la vostra Facultat.
Durant enguany acadèmic estaré a la vostra disposició per a tots aquells temes que us puguen resultar d'interès: beques, informació sobre mobilitat nacional i internacional, informació sobre el pla d'estudis del grau, sobre les assignatures de Pràctiques Externes i Treballe Fi de Grau que cursareu al final dels vostres estudis, informació sobre els itineraris, on acudir quan necessiteu realitzar un tràmit, serveis i drets que teniu com a estudiants de la UA, tècniques d'estudi, etc...
Podeu venir en el meu horari de tutories (dilluns de 12 a 13h, dimarts d'11 a 13h i dijous de 12 a 13h) al meu despatx sense necessitat de concertar una cita abans, o també em podeu escriure per correu (ana.espinosa@ua.es) o cridar per telèfon en les meues hores de tutories al 965903400 (extensió 2866).
A més, tindrem quatre reunions grupales programades en les quals tractarem qualsevol tema que us interesse i que proposeu en aqueix moment i a més, quatre temes molt interessants per a vosaltres:

A aquestes reunions podreu acudir tot l'alumnat de Turisme, tant els qui hàgeu sol·licitat participar en el PAT quan vau formalitzar la matrícula, com els qui no ho hàgeu fet. M'interessa que us sentiu cómod@s i que aquestes reunions siguen un fòrum de trobada oberta i plural.
Estic per a tirar-vos una mà en la vostra marxa com a estudiants i resoldre-us els dubtes que apareguen en el dia a dia. Us anime a participar en aquestes reunions i en aquest programa que està al vostre servei.
Us espere a tots/as

Tutories d'atenció PAT :


 

Sessions grupals:

 

Tutor/a estudiant:

Yanna Geylenberg

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464