Saltar apartados

Màster en Anglès i Espanyol per a Finalitats Específiques

  •  

El Màster universitari en Anglès i Espanyol per a finalitats Específiques per la Universitat d'Alacant, promogut per l'Institut Interuniversitari de Llengües Modernes Aplicades (IULMA), és un màster amb orientació acadèmica i investigadora, i un dels períodes formatius del Programa de Doctorat en Estudis de Filologia Anglesa. Les dues orientacions, l'acadèmica i la investigadora, que conflueixen en aquest Màster fan que el perfil general: anglès i espanyol per a finalitats específiques es concrete en dos perfils d'especialització del títol:

  • Alta especialització acadèmica en anglès i espanyol per a finalitats específiques.
  • Iniciació en la recerca interdisciplinària en el camp de les llengües d'especialitat, i.e. anglès i espanyol per a finalitats específiques.

Els tres objectius generals del títol són els que s'especifiquen a continuació:

  • Adquirir una alta especialització acadèmica en la disciplina lingüística de l'anglès per a finalitats específiques (AFE)
  • Adquirir una alta especialització acadèmica en la disciplina lingüística de l'espanyol per a finalitats específiques (EFE)
  • Aprendre les teories, els models lingüístics, els mètodes i dissenys, i les tècniques d'anàlisi qualitativa i quantitativa de dades necessàries per a desenvolupar la recerca en el camp de la lingüística aplicada a les llengües d'especialitat (AFE i EFE).

 

"Informació sobre la impartició del Màster en el curs 2020-2021"

 

 

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464