Saltar apartados

Màster en Espanyol i Anglès com a Segones Llengües/Llengües Estrangeres

 

El Màster Universitari en Ensenyament d'Espanyol i Anglès L2/LI té  com a objectius:

  • Formar per a la recerca en l'àmbit de la lingüística aplicada a l'ensenyament de segones llengües/llengües estrangeres amb aplicació a l'espanyol i/o en anglès.
  • Formar  per a exercir, amb eficàcia, una labor professional en la docència de l'espanyol i/o de l'anglès com a segones llengües/llengües estrangeres

Planteja tres itineraris dissenyats per a donar resposta als interessos específics de l'alumnat potencial en matèria d'especialització:

  • Espanyol L2/LI està dissenyat per als alumnes interessats en la formació especialitzada en l'ensenyament de l'Espanyol com a segona llengua/llengua estrangera.
  • Anglés L2/LI està plantejat per als alumnes interessats en la formació especialitzada en l'ensenyament de l'anglès com a segona llengua/Llengua estrangera.
  • Espanyol/Anglés L2/LI.  Combina la formació sobre nivells en una de les llengües (espanyol o anglès) amb la formació sobre les destreses, així com sobre la incorporació de la literatura i la cultura, en l'altra llengua.

 

"Informació sobre la impartició del Màster en el curs 2020-2021"

 

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464