Saltar apartados

Màster en Traducció Institucional

Reproducir

El Màster Universitari en Traducció Institucional forma part del Programa Oficial de Postgrau Interuniversitari "La traducció i la societat del coneixement", que patrocinen les universitats d'Alacant, Jaume I i de València. Va dirigit especialment a persones en possessió del títol de grau o llicenciatura en Traducció i Interpretació, Filologia, Dret, Econòmiques o altres ciències afins, així com a professionals de la traducció institucional que desitgen renovar el seu perfil i estiguen en possessió d'un títol de llicenciat o de grau. S'ofereix en modalitat d'ensenyament virtual i en dos itineraris lingüístics: Francés-Espanyol i Anglès-Espanyol, entre els quals els alumnes podran triar.

El màster, que té 60 crèdits ECTS, està pensat per a poder-se cursar en un únic any acadèmic amb dedicació exclusiva. El pla d'estudis presenta una estructura tripartida, composta per un mòdul de 15 crèdits d'iniciació comuna a totes les llengües, un segon mòdul de 30 crèdits d'especialització en la combinació lingüística desitjada i un mòdul final de 15 crèdits de pràctiques preprofessionals, que inclou una memòria final de màster.

 

 "Informació sobre la impartició del Màster en el curs 2020-2021" 

 

 

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464