Saltar apartados

Màster en Turisme Cultural

 

 

El Màster Universitari en Turisme Cultural és una oferta formativa de la Facultat de Filosofia i Lletres que garanteix l'adquisició dels coneixements, les eines i les estratègies necessàries per a aconseguir una especialització en l'àmbit dels viatges, visites i estades lligats a les més diverses experiències culturals. El desenvolupament del turisme cultural desperta en l'actualitat un gran interès en tota mena de destinacions, des de les grans ciutats a les comarques més aïllades, passant pel desenvolupament dels atractius propis del lloc en què es viu.

Aquest màster està dirigit als titulats universitaris de tota mena d'estudis Socials i d'Arts i Humanitats. En el seu pla d'estudis, donada la transversalitat del turisme, s'inclouen matèries lligades a diferents àrees de coneixement per a proporcionar una visió integradora que, a la vista de les demandes del mercat actual, resulta necessària per a afavorir la millor posada en valor turístic dels béns culturals i respondre als reptes que les destinacions es plantegen en aquest àmbit en l'actualitat.

El desenvolupament del màster permet concentrar la docència presencial en el primer quadrimestre, gràcies a que ofereix cursar el programa d'assignatures optatives de manera no presencial en el segon, al que se suma una àmplia gamma de possibilitats quant a pràctiques externes i possibilita una tutorització adaptable en la realització del treball final de màster.

El màster proporciona la qualificació necessària per als qui desitgen especialitzar-se en el disseny i promoció de productes de turisme cultural, en la planificació i gestió turística d'empreses i destinacions culturals des de l'àmbit tant públic com privat, en l'assessorament a Institucions i empreses privades en l'adopció d'estratègies i en el desenvolupament de productes turístics i/o culturals o en la consultoria turística. 

 

"Informació sobre la impartició del Màster en el curs 2020-2021"

 

 

ACTIVITATS

 

 

 

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464