Saltar apartados

Presentació

 

Missatge del Degà

Juan Mesa Sanz Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres

En representació de tota la comunitat docent i discente, i del seu personal d'administració i serveis els done la benvinguda a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant. Descobriran les raons que em fan sentir-me orgullós per açò.

La nostra Facultat, germen de la magnífica universitat que l'acull, s'organitza al voltant d'equips de recerca capdavanters, que gaudeixen d'un elevat prestigi en els seus camps. Perquè aqueixa és la millor tradició universitària europea, la construcció del coneixement des de la indagació i la cerca de noves preguntes i les seues corresponents respostes, del foc permanent de la curiositat, de la inquietud, del desig de saber.

Dels resultats de recerca, i de l'aplicació amb el mateix entusiasme dels mètodes científics al desenvolupament de noves apostes docents i tecnològiques, sorgeix el complet catàleg de les nostres titulacions de Grau, Màster Universitari i Doctorat, que, més enllà de la transmissió dels sabers de la memòria, de la comunicació o de l'enteniment, pretenen formar ciutadanes i ciutadans íntegres, culturalment compromesos i socialment implicats. Tot açò sense descurar els reptes que el segle XXI posa davant nosaltres, per la qual cosa les habilitats, les competències i els continguts rebuts han de potenciar l'esperit emprenedor, perquè s'ha de retornar a la societat el que aquesta ens ha proporcionat.

Per açò, la nostra oferta de formació es dirigeix igualment a les institucions i empreses, ja que els nostres equips docents i de recerca poden donar resposta a les seues necessitats en les matèries del nostre àmbit: humanitats, geografia, ordenació del territori, arqueologia, patrimoni, traducció, interpretació, aprenentatge de llengües, edició de textos, tractament digital de grans masses documentals, desenvolupament local, creació literària, i un llarg etcètera que els convide a conèixer. Més enllà de les titulacions oficials, els nostres departaments poden dissenyar ofertes específiques sota demanda, de manera que en cada curs s'amplia per mitjà de seminaris i cursos especials la generosa oferta de formació del centre.

Les nostres portes estan sempre obertes, accedisquen al nostre centre i trobaran una oferta atractiva, de qualitat i entusiasta, benvingudes i benvinguts a la seua casa. 

Juan Francisco Mesa Sanz

Degà de la Facultat de Filosofia i Lletres

Degans de la Facultat

  •  Antonio Gil Olcina, 1976-1979
  • Antonio Mestre Sanchís, 1980-1986
  • Salvador Forner Muñoz, 1986-1990
  • Antonio Ramos HIdalgo, 1990-1992
  • Francisco Aura Jorro, 1993-2002
  • José Luis Cifuentes Honrubia, 2002-2009
  • Jorge Olcina Cantos, 2009-2014

 

Claustrals d'Honor

 

 

 

 

Facultat de Filosofia i Lletres


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464