Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Facultat de Filosofia i Lletres. Secretària Administrativa

Sol·licitud de certificats

Descripció

La informació relativa a l'expedient acadèmic pot facilitar-se mitjançant:

1.- Fitxa informativa. Aquest document només té valor informatiu. Ho pots descarregar d'UACloud CV, està disponible en el mòdul Altres Serveis / Secretaria / Expedient / Fitxa informativa.

2.- Certificat acadèmic personal. Existeixen quatre tipus de certificats:

 • Certificat acadèmic personal complet. Disponible en valencià, castellà i anglès.

 • Certificat acadèmic personal resumit (només apareixen les assignatures superades). Disponible en valencià, castellà i anglès.

 • Certificat acadèmic de matricula.

 • Certificat de Pràctiques Externes (gratuït). Disponible en valencià i castellà.

Preu

L'expedició de la fitxa informativa és gratuïta.

L'expedició dels certificats de matrícula i Pràctiques Externes són també gratuïts.

La resta de certificats acadèmics personals requereixen el pagament de taxes públiques. Aquestes taxes varien cada any en funció del que establisca anualment el Decret de Taxes de la Generalitat Valenciana.
Pots consultar les taxes d'aquest curs en aquest enllaç.

Descomptes

Es podran aplicar a l'import de les taxes públiques els següents descomptes, prèvia presentació de la documentació justificativa:

 • Família Nombrosa General (50%).

 • Família Nombrosa Especial (100%).

 • Família monoparental categoria General (50%)

 • Família monoparental categoria Especial (100%)

 • Discapacitat  igual o superior al 33% (100%).

 • Víctima de bandes armades o elements terroristes, afecta a fills/as i cònjuge no separat legalment (100%).

 • Víctimes de la violència de gènere així com els fills  i filles al seu càrrec menors de 25 anys (100%)

Procediment de sol·licitud

 • A través de la seu electrònica de la UA

1) És la manera més ràpida d'obtenir un certificat personal complet o resumit. Per a això entra en el teu UACloud CV /  e- adm / certificat acadèmic i tindràs el teu certificat acadèmic complet en 20 minutos sense moure't de la teua casa. Aquest procediment requereix estar d'alta en UACloud CVGuia de com obtenir un certificat acadèmic amb signatura electrònica a través de e-administració

Avís: per a legalització* el certificat electrònic no és vàlid has de sol·licitar un certificat  a la Secretaria.

* La legalització és un acte administratiu pel qual s'atorga validesa a un document públic estranger, comprovant l'autenticitat de la signatura posada en un document i la qualitat en què l'autoritat signant del document ha actuat (Informació del Ministeri d'Afers Exteriors)

2) Per a sol·licitar un certificat de matrícula, has d'entrar en UACloud / eAdministración / Certificat de matrícula. En dos clics obtindràs gratuïtament un certificat oficial en el qual es detalla els estudis en què estàs matriculat o matriculada el curs vigent.

 • Sol·licitant-ho a la Secretaria de la Facultat mitjançant aquest formulari

- Si tens accés a UACloud CV, utilitza la pestanya "Si tens perfil en UACloud CV" i tria l'opció "Consultes i peticions per a Secretaria"

Emplena el formulari consignant el pla d'estudis. En el camp "Assumpte" indica "Sol·licitud de certificat". En "Motiu de la consulta" indica: núm. de DNI, tipus de certificat i forma de lliurament.

En el termini d'1 dia lectiu tindràs a la teua disposició en UACloud CV en el mòdul Altres Serveis / Secretaria Virtual / Pagaments, el rebut de taxes corresponent que pots pagar amb targeta de crèdit/dèbit o, si ho prefereixes, imprimeix-ho i paga-ho en qualsevol de les oficines bancàries que s'indica en el rebut.

- Si no tens accés a UACloud CV, utilitza la pestanya "Si no tens perfil en UACloud CV" i punxa l'enllaç "Consultes i peticions per a la Secretaria"

Emplena el formulari i, en el motiu de la consulta, indica "sol·licitud de certificat", aclarint el tipus de certificat que desitges i la forma de lliurament (si vols que t'ho enviem per correu, indica, a més, l'adreça postal)

Has d'adjuntar en arxiu electrònic el DNI/NIE en el camp "Document adjunt"

Rebràs un correu electrònic amb el rebut de taxes corresponent, que hauràs de pagar en qualsevol de les oficines bancàries que s'indiquen en el rebut.

La fitxa informativa serà expedida, prèvia presentació del DNI/NIE/Passaport o TIU, en el moment de la sol·licitud.

Els certificats acadèmics personals que se sol·liciten a la secretaria es lliuraran en el termini de 2 dies hàbils comptats a partir de l'endemà a la seua sol·licitud. Els certificats que se sol·liciten a través de la e-administració s'obtindran en el mateix moment en forma de certificat electrònic.

Procediment de lliurament

 • Si has sol·licitat el certificat a través de la e-administració obtindràs el certificat en pocs minuts.

 • Si ho has sol·licitat a través del formulari, el certificat estarà disponible en dos dies hàbils a partir del dia de sol·licitud, prèvia comprovació del pagament de les taxes. Tindràs diverses maneres d'obtenir-ho:

- Demanar que t'ho enviem a una adreça postal que ens has d'indicar en el formulari.

- Personar-te en la secretaria, en aquest cas, és necessari que portes el teu DNI i el rebut de taxes pagat.Et recordem que aquests certificats contenen informació confidencial i, per tant, sólamente t'ho podrem lliurar a tu. En el cas que no pugues presentar-te en la secretaria personalment, podràs habilitar a una altra persona per a realitzar el tràmit mitjançant autorització expressa signada per tu, adjuntant-li fotocòpia del teu DNI i del DNI de la persona autoritzada (Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal).


Pots obtenir un model d'autorització ací

Advertiment:
NO ES LLIURARÀ CAP CERTIFICAT SI MANCADA ALGUN DELS DOCUMENTS CITATS ANTERIORMENT (Rebut, autorització o DNI).