Saltar apartados

Anul·lació de matrícula

Descripció

L'anul·lació de la matrícula afecta a totes i cadascuna de les assignatures i crèdits en els quals la o l'alumne s'hi haja matriculat, amb la consegüent nul·litat dels efectes acadèmics que, si escau, s'haguessin produït.

Si es concedeix l'anul·lació no es computarà l'any de permanència.

Termini de sol·licitud i requisits

a. Alumnat matriculat en 1er curs: si t'han admès per a cursar altres estudis del mateix nivell en aquesta o una altra universitat espanyola, hauràs de sol·licitar l'anul·lació abans del 15 de desembre.

b. Alumnat matriculat en les proves extraordinàries de finalització d'estudis (màxim de 3 assignatures incloent el TFG): has de sol·licitar l'anul·lació de la teua matrícula abans de l'inici del període d'avaluació d'aquestes assignatures, el qual s'estableix en el calendari acadèmic corresponent.

c. La resta d'estudiants, haurà de sol·licitar-la abans de l'inici del període d'exàmens corresponent al 1er semestre previst en el citat calendari.

Excepcionalment, per causa de força major (accident o malaltia greu sobrevinguda) i sempre que estiga degudament justificat i se sol·licite abans de la finalització del període extraordinari d'exàmens de les assignatures del primer i segon semestre, es podrà concedir l'anul·lació de la matrícula amb posterioritat, una vegada estudiat cada cas.

Procediment de sol·licitud

Has de presentar la sol·licitud d'anul·lació en la secretaria de la Facultat.

Si no pots personar-te en la Secretaria, pots enviar-nos la sol·licitud escanejada a través del formulari "Consultes o peticions per a la Secretaria" a través del formulari de la pàgina web: http://lletres.ua.es/va/consulta-ns.html o bé per fax (965 903 449)

 

Facultat de Filosofia i Lletres Secretaria Administrativa


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464