Saltar apartados

Legalització de programes

LEGALITZACIÓ DE PROGRAMES I PLANS D'ESTUDI QUE HAN DE FER EFECTE EN L'ESTRANGER.

La legalització de documents oficials originals que han d'assortir efectes a l'estranger és un procés convingut amb caràcter internacional, que requereix prèviament el reconeixement de signatures per part de les corresponents autoritats espanyoles. És est un requisit imprescindible per a legalitzacions en el Consolat del país destinatari.

Per a realitzar aquest tràmit és necessari que presents en la Secretaria de la Facultat el pla d'estudis i els programes de les assignatures superades i que vas cursar en aquest Centre (*) enquadernats, tenint en compte les següents pautes:

  • La primera pàgina del tom ha de ser aquesta plantilla de certificat, on no has d'emplenar cap apartat.
  • A continuació, hauràs d'incloure el  BOE del pla d'estudis que pots descarregar-te des de la pàgina web de la Facultat.
  • Finalment, han d'incorporar-se els programes de les assignatures ordenats pel curs acadèmic en el qual vas superar l'assignatura. Recomanem que els programes s'imprimisquen a doble cara. Com obtenir els programes de les assignatures.

Si s'han cursat dos plans d'estudi diferents, has de presentar un tom per cada pla d'estudis. Per exemple, un tom amb el pla d'estudis 1994 i les assignatures d'aquest pla, i un altre tom amb el pla d'estudis 2000 i les assignatures d'aquest pla.

En la Secretaria es procedirà a segellar i numerar totes les pàgines i a emplenar la certificació donant fe de la veracitat de la informació, tenint en compte les instruccions del Ministeri d'Educació.

En el termini de dos dies hàbils podràs arreplegar el tom certificat. Hauràs d'identificar-te amb el DNI/passaport/NIE o autoritzar a una altra persona perquè realitze el tràmit

(*) No s'inclouran programes de cursos de mobilitat, assignatures que apareguen en el teu expedient com reconegudes, adaptades o convalidades, cursos de lliure configuració, etc.

Avís: per a la legalització del certificat acadèmic el certificat electrònic no és vàlid has de sol·licitar un certificat  a la Secretaria (Com sol·licitar un certificat acadèmic)

Facultat de Filosofia i Lletres Secretaria Administrativa


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464