Saltar apartados

Modificació de matrícula

Descripció

La modificació de matrícula és el procés administratiu que, com a conseqüència de la sol·licitud d'un estudiant, pot produir els següents efectes:

  • Canvi d'assignatures.
  • Anul·lació o ampliació de la matrícula d'una o més assignatures.

Termini de sol·licitud

El termini per a modificació de matrícula serà el que establisca el Consell de Govern en l'acord que regule la matrícula en cada curs acadèmic.

Transcorregut aqueix termini, de forma excepcional i sempre que estiga degudament justificat, el Centre podrà autoritzar la modificació de matrícula una vegada estudiat cada cas.

En els casos en els quals s'haja sol·licitat adaptació/convalidació d'assignatures o crèdits, l'alumne disposarà d'un termini de 10 dies hàbils, explicats a partir de l'endemà en què se li haja notificat la resolució, per a modificar la seua matrícula.

Pots consultar el termini de sol·licitud de modificació de matrícula ací.

Procediment de sol·licitud

Excepte els estudiants del primer curs, la resta de l'alumnat podrà modificar la matrícula en Campus Virtual des de la data en què es matricule fins a la finalització del termini de matrícula.

Si eres estudiant de primer curs o en els casos en què Campus Virtual no et permeta efectuar el canvi, has de presentar la sol·licitud de modificació en la Secretaria de la Facultat.

Si no pots personar-te en la Secretaria, pots enviar-nos la sol·licitud escanejada a través del formulari "Consultes o peticions per a la Secretaria" de la pàgina web: http://lletres.ua.es/es/consultanos.html utilitzant les teues dades d'accés a Campus Virtual

 

Facultat de Filosofia i Lletres Secretaria Administrativa


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464