Saltar apartados

obtener programas

Com puc aconseguir els programes de les assignatures que he cursat?

 • A través de la pàgina web

Els programes de les assignatures es publiquen cada any acadèmic en la fitxa de les assignatures que podràs trobar en la web de la UA. Per a obtenir-los has de seguir els següents passos:

  • Des de la pàgina de la Universitat, pestanya estudis, tria el teu pla d'estudis i localitza l'assignatura que t'interesse.
  • En la fitxa de l'assignatura, tria en el desplegable l'any acadèmic en què vas aprovar l'assignatura.
  • Selecciona l'idioma (per a tramitar la legalització, han d'estar en castellà)
  • Per a descarregar l'arxiu pdf corresponent clica en la icona de la part superior dreta: "versió pdf per a convalidació" (en el cas d'una assignatura de llicenciatura o diplomatura) o l'enllaç "programa per a imprimir" en el menú de la columna esquerra (en el cas d'estudis de grau i màsters).
  • En el cas que els apartats de continguts i objectius estiguen emplenats, imprimeix-te el programa. En cas contrari, si faltara alguna dada, hauràs d'acudir al Departament responsable de l'assignatura perquè et proporcione el programa complet amb el segell del Departament.
 • Si el programa pertany a un pla d'estudis extingit o no està publicat en la web l'any acadèmic que t'interessa, hauràs de dirigir-te al Departament responsable de l'assignatura perquè t'el proporcione amb el segell del Departament.

 

Casos especials:

 • Si has cursat alguna assignatura de "Cursos de mobilitat" perquè has participat en un Programa de mobilitat, hauràs d'aportar el programa de l'assignatura segellat per la Universitat on vas cursar l'origen d'aquesta assignatura. Igualment, hauràs d'adjuntar el contracte d'aprenentatge.
 • Si has cursat l'assignatura "Pràctiques externes", hauràs d'aportar l'annex de pràctiques.

Facultat de Filosofia i Lletres Secretaria Administrativa


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)
A/e: facu.lletres@ua.es

Tel: (+34) 96 590 3448

Fax: (+34) 96 590 3449

Twitter: https://twitter.com/LletresUA

Facebook: https://www.facebook.com/lletresua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464